vit jul?!

 

det finns sjukt mycket rönnbär nu, alla träden hänger av alla stora röda klasar
är det bara jag som har hört att och det blir mycket rönnbär så kommer det att bli en kall och vit jul...?!
jag hoppas ialla fall att det blir så men det kan ju vänta ett tag till innan det är dags för det.

torsdag

första dagen med våra fina datorer i skolan. hmm tog det kanske 10min innan alla satt och var helt hysteriska över att den var så seg och att nästan ingenting funkade. jag har också idag kommit fram till hur otekninsk jag är när det datorer och liknande helt otrolig! men även det kommer väl också att ändras. hade första riktiga mattelektionen idag och det var förvånandsvärt okej jag har tidigar inte tyckt om matte men det kanske beror mer på lärarna. aja nu ska jag ner och hjälpa till med maten.

onsdag

varit i skolan igen. dagen börjde väl så där men blev betydligt bättre efter ett tag. på idrotten skulle vi mötas vi en sjö som jag eller mina kompisar hade en aning om var den låg så vi bestämde oss att följa efter några som hade varit där dagen innan men när vi hade gått ett bra tag visade det sig att de inte heller visste vart man skulle eftersom de hade åkt bil tidigar. vi var tvungna att fråga folk om vägen så att vi alla fall skulle veta villket håll vi skulle åt aja det var ialla fall en tjej som var jättetrevlig som stannade bilen och körde oss till sjön då hon ändå skulle förbi. när vi var frame fick vi bara en lapp på ett teoretiskt arbete för att sedan gå tillbaka igen vi bestämde oss för att stanna kvar lite ialla fall och sen precis när vi hade börjat att gå tillbaka kom det två äldre elever från skolan som undrade om vi ville ha skuts till skolan igen. just det vi fick våra datorer idag också de är jättesmå och gula inte så vackert men än då... hejdå och tack

mys...

jag var supertrött när jag kom hem från skolan idag igentligen vet jag inte varför efter som inte hade gjort något speciellt eller så ialla fall bestämde jag mej för att tar resten av dagen att bara slappna av på och sagt och gjort. det första jag gjorde när jag kom hem var att göra en smoothie med hallon och blåbär och sedan kröp jag ned i soffan med en filt och började titta på en film, super mys... 

bilderden understa bilden har jag försökt måla av framsidan på en av mina favoritfilmer Stolthet och fördom av JaneAustin

slut på helgen...

så var det söndag igen och skoldags imorgon, det har varit en helt okej helg då jag åkte med mamma till kungälv för att rama in några tavlor,  där strövade vi också omkring i affärerna runt om men hittade inte något. sen så gick vi ut och gick med nästan hela familjen sen på kvällen började jag att måla lite grann.(bliderna kommer snart).
idag har jag nog inte gjort nåt alls jag sydde klart bror mins tröja men den blev inte jätte bra och även idag gick vi ut och gick med våra grannar. och nu ska jag krypa ned i soffan och titta på någon film.

fredag.

då var det fredag och en första riktiga skoldagen är avslutad. jag tycker att det bara blir bättre och bättre i skolan då första dagen var ganska tråkig, andra var väl helt okej och idag var mycket bättre eftersom det var först i dag man började känna klassen. och vad jag har känt än så länge så trivs jag verkligen med våran nya klass och jag tror att den kommer att bli jättebra.
men nu ska jag gå och äta pizza för första gången på mycket länge.
ha det bra kramar/jennie 


ps...Jag var ute och tog lite kort i helgen och i dag när jag kom hem från skolan bestämde jag mig för att redigera lite på ps jag ville prova att ta samma bild fast försöka göra en kall och en varm, bilderna över är då resultatet.

första dagen på en ny skola.

idag var det dags skolan började igen.
vi samlades på teatern där alla lärare hade sammlats och sjung en omgjord verison av en The Ark låt.
vi blev uppropade och fick följa efter den lärare vi skulle ha till ett klassrum där de talade om villka regler som gällde på skolan och så det kändes som vi satt där och lyssnade" i en evighet.
sen fick vi i samlad trupp gå en rundtur på skolan med en lärare fram och en bak som om vi var en flock med får och de skulle se till att vi inte sprang iväg, (tur att de inte släppte hundarna för att samla in oss i allla fall.)
även om denna dagen inte direkt var den roligaste av alla dagar så tror jag ändå att våran nya klass är helt okej om man jämnför med alla andra som säger att de är jättemissnöjda med sina klasser så det blev ett + ialla fall
i morgon ska vi tävla och leka lekar bara att hoppas att det blir bättre...

Venedig

jag tänkte att jag kunde bjuda på några bilder från Venedig från förra året.

Jag bjuder här på några bilder från venedig som jag tog när jag var där för ungnefär ett årsen
själv tycker jag att det är något väldigt specielt med italien och dess städer som gör att man inte kan annat än älska det.

sista dagen.

sista dagen på sommarlovet tillbringade jag i allingsås och shoppade jag hittade till och med något för ovanlighetens skull
ett par gråa jeans från MQ och en topp från kappahl i någon ljuslila färg. jag gick även in på bodyshop och köpte några nya ansiktsprodukter.
vi var också på min favorit resturang som heter deli deli som har någon slags grekiskbuffé (kan verkligen rekomenderas)

Imorgon kommer allt börja igen, ställa klockan stressa till bussen osv. men jag ska iallafall inte tillbaka till högstadiet igen utan börja på en ny skola med nya lärare och elever även om jag tror att jag kommer att känna de flesta i klassen då många av dem jag känner har valt samma gymnasium.
vi får väl bara ta att hoppas på att allting går bra. kramar jennie


Välkommen till min nya blogg!

I dag gjorde jag det äntligen, skaffade en blogg.

Det var i början på sommaren som jag fick upp ögonen för bloggandet och sen var jag fast.

Jag har länge tänkt på att starta en blogg men  tyckt att det skulle vara onödigt då antagligen ingen skulle tycka att jag skrev något intressant eller så, sen kom min bror med ideén att jag skulle starta en blogg. och sen kom jag fram till att det igentligen inte gör någonting och att det bara skulle bli ett plus om någon tycker om den. detta får mer bli som en träning för mitt skrivande...


RSS 2.0